fredag 23. august 2013

Første helg alene..

I dag reiste min kjære tilbake til der han kommer fra, siden han ble invitert på klassefest i helgen på vestlandet. Han har vært flere ganger avgårde enten en kveld, natt eller helg siden lillegutt ble født, men merker det er annerledes nå.

Etter barnehagen i dag hentet vi sammen,  noe som lillegutt setter veldig pris på! Så spiste vi på mc'ern (noe som Teodor liker godt),  så leide vi film, kjøpte snop og bare koste oss alt vi kunne føre pappa skulle reise bort. Det var godt♡

Det som gjør det annerledes nå er at lillegutt forstår mye mer. Vi har mått forklare han flere ganger at når han våkner, er ikke pappa her men kommer hjem om noen dager.
Det har gått utrolig fint, men jeg er spent på morgendagen.
Føler det ikke er ofte jeg har disse tankene,  men å føle seg "redd" og "ubehagelig", men godt på mange måter at han reiser bort er utrolig rart.
Men jeg vet vi får dagene til å gå og bare oss!!
Man har utrolig godt å være fra hverandre,  selv om man er dårlig til det.

Rart med det når man er vant til å være sammen om alt! Men dette sterker oss og vi vil nok bli flinkere til det begge to♡



 Dette gjør oss sterkere sammen!

2 kommentarer:

  1. Klart det er vanskelig å forstå for den lille, men som du skriver selv d gjør dere sterkere og tror liksom alle har godt av i "være fra hverandre" en gang i blant, tror det går over fort.. når han blir opptatt med ting å sånn vetdu :)

    ♥ Ingenting er som gleden av å møtes igjen ♥

    Fin helg til deg og lillegutt da! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er sant det! Takk for gode ord♡

      Takk, og god helg til deg!!

      Slett