søndag 4. august 2013

Miniferie i Sverige

På onsdag fant vi ut at vi skulle reise på telttur til Sverige. Vi avtalte med våre naboer vi skulle reise med og planla turen. Fikk kjøpt oss telt og det som måtte til.
Dette ble på sparket så vi fikk bare ta alt som det kom, og det gjorde det og.
Vi gledet oss masse, i og med dette var offisielle telttur sammen som familie.

På fredag etter jobb pakket vi bilen ferdig og vi var klare til å ta strømstad båten. Der spiste vi middag og koste oss!
Når vi kom til Sverige var det bare å ta runden for å finne teltplass noe vi ikke reserverte, men vi endte på et sted i skogen ved 'Lagunen'.
Vi kom ganske seint, så når vi endelig fikk satt opp teltet var det bare å spise litt kvelds før det var natta for store og små.

På lørdag morgenkvisten våknet vi opp og ble vartet opp med god egg og bacon til frokost av vår kjære nabo. Det var koselig!
Så var vi veldig i tvil hva vi skulle gjøre, for planen var en tur på 'Daftø'. Men etterhvert som det begynte å blåse til ble vi enige om å bare pakke teltet å reise.
Og det viste seg å være en god ide når vi møtte på masse regn og torden på veien mot Strømstad igjen.
Vi reiste på 'Norby' senteret og fikk handlet,  spist og kost oss før turen gikk videre hjem.

Det har vært en utrolig koselig tur og vi har kost oss, selv om alt ikke gikk helt som det var planlagt. Men er jo det som gjør det artig og minnerikt. Det er de turene man som oftes husker.
Så her er en titt av turen vår :)











Vi gleder oss allerede til neste tur <3



2 kommentarer:

  1. Oi, så moro! Telttur har jeg aldri vært på, men mannen maser veldig så neste år skal vi kanskje padle kano til en liten øy ikke langt vekk her og telte der en helg - spennende :D

    Tusen takk for koselige ord ang campingvogn innlegget mitt, syns vogna til tante og onkel virkelig har fått ett løft og ble så koselig!!:)

    Ønsker deg en fin ny uke imorgen,
    Nyt kvelden - Klem Jatte♥

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er kjempe morro! Jeg har liggi i telt på camping hvert år siden jeg var 9 mnd, så det er en opplevelse i seg selv!
      Så koselig da, det burde dere absolutt gjøre :)

      Bare koselig, den ble jo knall fin!!

      Takk for det! Like måte :)

      Slett